FONTOS tudnivalók a kEttőNéGY-ről:

  • Az iroda a bejárattól balra van, itt tudtok bejelentkezni, kábeleket, egyebeket kérni és fizetni is itt kell.
  • A termek alapfelszerelése adott, ezen kívül csak plusz mikrofont, kábeleket, duplázót, torzítópedált/lábkapcsolót, cinállványt felár nélkül, illetve gitárt, basszusgitárt, billentyűt, beütőt tudunk biztosítani.
  • Dohányozni csak a kijelölt helyen (az épület előtt) lehet, a termekben, folyósón TILOS A DOHÁNYZÁS!
  • Kérjük figyeljetek rá, hogy a lefoglalt próbákat legkésőbb 24 órával korábban lehet lemondani. Ha aznap mondjátok le, vagy le sem mondjátok, csak nem jöttök el, akkor a lefoglalt órákat ki kell fizetni!

Kövessétek Facebook oldalunkat további információkért és foglaljatok akár Messengeren is!

2019. március 29.

Új helyen nyílt meg a kEttőNéGY!

Hosszabb szünet után a kEttőNéGY ismét megnyílt. Az Üllői úton találtunk helyet, ahol egylőre három bérelhető termet alakítottunk ki. Van két kisebb és egy igazán tágas, 37 négyzetméteres terem is.

Minden termünk ablakos és rendes fűtéssel van felszerelve, így télen sem lesznek jéghidegek. Az épületben felújított mosdók állnak rendelkezésre, az épület előtt pedig parkos rész található padokkal, ahol kellemesen lehet pihenőt tartani.

Várunk titeket minden nap 10-től este 11 óráig. Bejelentkezés emailben, vagy telefonon.

2013. január 7.

Már öt teremmel vár titeket a kEttőNéGY!

A legnagyobb hírünk számotokra, hogy elkészült egy újabb termünk, ami ismét egy tágas 30 négyzetméteres helység. Fel is szereltük szépen, így a hétköznap esti csúcsidőben még többen tudtok jönni próbálni.

A többi teremben is selejteztünk és frissítettünk, újabb fejek és ládák érkeztek és a régóta haldokló Warfedale hangfalaktól is megszabadultunk egy újévi tüzijáték keretében. Reméljük elégedettek lesztek az új cuccokkal.

A bővítéssel párhuzamosan sajnos meg kellett hoznunk a döntést, hogy a 3-as és az új 5-ös termet hétköznap csak délután 2 után működtetjük, mert a fölöttük lévő irodákból sokszor panaszkodtak. Nem arra, hogy rosszul játszotok, hanem, hogy hangosak vagytok. :)

Végül ebből is ti jöttök ki jól, mert ezzel kapcsolatban kitaláltunk nektek egy remek AKCIÓT:

Hétköznapokon 9 és 15 óra között az 1-es, 2-es és 4-es termért csak 1.000 Ft-ot kell fizetni ótánként!

Ha időtök engedi, gyertek ebben az idősávban, jól jártok.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy nálunk a plusz kábelekért, beütőért, mikrofonért, cinállványért még mindig nem kell fizetni, gitárt, basszusgitárt, billentyűt, duplázót pedig igazán baráti 200 Ft/órás áron bérelhettek!

Várunk benneteket minden nap 9-24 óráig!

2010. november 9.

Ismét megújult a kEttőNéGY, és nemcsak a weboldal!

Ismét átestünk egy kisebb átalakításon. Az eddig irodának használt helységből egy új, 30 négyzetméteres termet csináltunk, így ismét három teremmel várjuk a zenekarokat! Az új terem igazán kábítós lett, nagyobb zenekaroknak is megfelel, például a 11 tagú Irie Maffia is itt próbál. A felszerelés is ehhez mérten profi: egy Marshall VALVESTATE csöves és egy Laney World Series fejláda a gitárosoknak, egy Ashdown fejláda a basszusnak, Tomi régi Sonor dobja (ami nem egy fesztiválszínpadot megjárt már), 200 wattos Nova aktív ládák és egy muzeális értékű 1968-as Yamaha Electone B-2 orgona.

A többi terem sem maradt régi-új cuccok nélkül. Beszereztünk még egy Hughes&Kettner basszus kombót, egy Hughes&Kettner fejet, amit egy Marshall 4x12-es ládával kötöttünk össze, és Crate fejládát.

A kor elvárásaihoz és magunkhoz mérten megújítottuk a weboldalt is. Az új dizájn mellett -ami reméljük nektek is bejön-, frissítettük az összes információt, hogy naprakész legyen, mert ebben komoly lemaradások voltak.

Egyéb változásokat tekintve fontos megemlíteni, hogy sok gondunk van a foglalások be nem tartásával, ezért erre vonatkozóan szigorítrásokat vagyunk kénytelenek bevezetni. Tehát:

Ha az előre foglalt próbát aznap mondjátok le (vagy mégrosszabb esetben le se mondjátok, csak nem jöttök el), akkor a lefoglalt órákat a következő alkalommal ki kell fizetni!

Elképzelhetők persze a szabály alóli kivételek, pl. földrengés, özönvíz, személyi sérülés és hasonlók esetén, de nem fogunk ilyen hivatkozásokat rendszeresen elfogadni.

Reméljük megértitek ezt a lépésünket. A szabálynak többek között az is haszna, hogy ha tudjuk, hogy egy zenekar nem jön el, akkor az nem foglalja el előletek a jó időpontot, és ti sem foglaljátok mások elől, ha tudjátok, hogy nem fogtok tudni eljönni.

2008. február 2.

1 éves a kEttőNéGY!

Lassan egy éve, hogy megnyitotta kapuit a kEttőNéGY jelenlegi helyén, a Rigó utcában. Sok minden történt azóta, a kezdeti egy teremről már háromra bővült a kapacitás, rengeteget költöttünk a felszerelés fejlesztésére (és ezt a továbbiakban is folytatjuk) és nem utolsó sorban sikerült szép kis népszerűségre szert tennünk a budapesti zenészek körében. Egyre több országosan is ismert zenekar választja a kEttőNéGYet állandó próbaterméül vagy készül fel itt egy-egy nagyobb bulira ezzel elismerve, hogy a hely a profi igényeknek is megfelel. Kezdve a "házon belüli" Irie Maffia, Brownfield, UP, Uptown Felaz zenekarokkal, többek között a Moog, Quimby, Szilárd, Ludditák, Lola, Freshfabrik, Carbonfools próbál nálunk rendszeresen, de megfordult itt az R-Go, a Váradi Roma Cafe, Gáspár Laci és a Grammy díjas szaxofonos Chris Potter is. Persze nem feletkezhetünk el a számtalan "amatőr", avagy éppen feltörekvő együttesről sem, akik közül néhányan már a kezdetetktől fogva hűséges bérlőink. Köszönjük!

A legutóbbi bővítési munkálatok már teljesen befejeződtek, mindhárom terem teljesen felszerelve vár benneteket. Természetesen újabb cuccokat is be kellett szereznünk (nem is akármilyeneket) és át is rendeztünk őket, nézzétek meg a Felszerelés menüpontban.